Contact|

Babycongres


24 MRT 2020 | Bussum

Accreditatie

Voor het Babycongres 2019 is bij de volgende beroepsverenigingen accreditatie aangevraagd en goedgekeurd:

  • V&VN 
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 
  • KCKZ

​Wanneer het congresprogramma gereed is, wordt ook voor het Babycongres op 24 maart 2020  accreditatie aangevraagd. Zodra er meer informatie bekend is dan vermelden wij dat op deze website.


Procedure & Voorwaarden

Indien u gebruik wilt maken van accreditatie of een certificaat van deelname wilt ontvangen, dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie & handtekening verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. De meeste verenigingen eisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die de presentielijst na 16:10 uur hebben getekend. Indien een deelnemer eerder vertrekt, dan maken wij daarvan een aantekening voor op het certificaat. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Noot voor SKJ geregistreerde deelnemers: SKJ eist voor accreditatie volledige (100%) deelname. Voor een certificaat met SKJ registratie geldt dat u niet vroegtijdig kunt vertrekken, u kunt pas na 16:40 uur de presentielijst tekenen.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.


Puntentoekenning voor Babycongres op 19 maart 2019

Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals voor verpleegkundigen 

Categorie Accreditatiepunten
Scholing Kinderverpleegkunde 5  
Scholing Jeugdverpleegkunde 5
Scholing Wijkverpleegkunde 5

Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) voor  

Categorie Accreditatiepunten
Scholing algemeen (N) 3,5  
Scholing algemeen (O) 3,5
Scholing Verdieping algemene onderwerpen 3,5


SKJ 

Het Babycongres - De eerste 1000 (levensbepalende) dagen (SKJ203224) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Informeel leren - Conferentie.
Het geaccrediteerde puntentotaal is 4.50.