Contact|

Babycongres


19 MRT 2019 | Amsterdam

Accreditatie

Voor het Babycongres wordt bij de volgende beroepsverenigingen accreditatie aangevraagd:

  • V&VN 
  • Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) 
  • KCKZ

Procedure & Voorwaarden

Indien u gebruik wilt maken van accreditatie of een certificaat van deelname wilt ontvangen, dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie & handtekening verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek één van de presentielijsten tekenen. De meeste verenigingen eisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers die de presentielijst na 16:10 uur hebben getekend. Indien een deelnemer eerder vertrekt, dan maken wij daarvan een aantekening voor op het certificaat. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Noot voor SKJ geregistreerde deelnemers: SKJ eist voor accreditatie volledige (100%) deelname. Voor een certificaat met SKJ registratie geldt dat u niet vroegtijdig kunt vertrekken, u kunt pas na 16:40 uur de presentielijst tekenen.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.


Puntentoekenning

Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals voor verpleegkundigen 

Categorie Accreditatiepunten
Scholing Kinderverpleegkunde 5  
Scholing Jeugdverpleegkunde 5
Scholing Wijkverpleegkunde 5

SKJ 

Het Babycongres - De eerste 1000 (levensbepalende) dagen (SKJ203224) is goedgekeurd door de accreditatiecommissie van het Kwaliteitsregister Jeugd in de categorie Informeel leren - Conferentie.
Het geaccrediteerde puntentotaal is 4.50.