Contact|

Babycongres


29 januari 2025 | Van der Valk Zuidas, Amsterdam

Heb jij het Babycongres
op 22 juni gemist?

Niet getreurd! Het congres hebben wij opgenomen en kan je ook achteraf boeken. Zo kun je toch nog de kennis die gedeeld is tot je nemen. Het was een interactief congres waarbij behandeling van vragen zorgde voor mooie extra verdieping op de verschillende onderwerpen. In totaal zijn bijna 70 vragen en opmerkingen behandeld. Met inschrijving achteraf krijg je toegang tot een speciale website met video's van de verschillende lezingen inclusief behandeling van de vragen van het online publiek.

Heb je het congres op 22 juni gemist? Dan is dit jouw kans om achteraf online congresdeelname te boeken!
Je krijgt hiermee toegang tot de opname van het gehele congres dat als losse video's online beschikbaar is.

Online congresdeelname achteraf

Op 22 juni 2021 organiseerde Logacom de 4e editie van het Babycongres. Een congres dat voor deelnemers live online te volgen was via livestream, met daarbij de mogelijkheid om via chat-functie vragen te stellen aan de spreker. De lezingen van het congres zijn -inclusief behandeling van vragen door het online publiek- opgenomen en als video beschikbaar gesteld voor deelnemers die niet (de gehele dag) online aanwezig konden zijn op 22 junil. Op verzoek van een aantal, stellen wij de video's nu ook beschikbaar voor deelnemers die zich achteraf (na de congresuitvoering) aanmelden voor congresdeelname.

Aanmelding via deze pagina voor OPNAME | 4e Babycongres zorgt ervoor dat je achteraf geregistreerd wordt als deelnemer. Behalve de live deelname met mogelijkheid om vragen te stellen, ontvang je als deelnemer achteraf exact hetzelfde als de deelnemers die zich voor 22 juni hebben ingeschreven*.

Na aanmelding (en betaling van factuur) ontvang je van ons per post een congrestas met congresmateriaal en krijg je per mail jouw persoonlijke logingegevens die toegang geven tot de website met video's van de verschillende lezingen. De vragen die vanuit het publiek gesteld werden en door de sprekers live zijn beantwoord, zijn bij de lezingen opgenomen zodat je ook kennis mee krijgt. Heb jij na het zien van de lezing zelf nog een vraag over de inhoud? Wij bieden je achtergrondinformatie en contactgegevens van de spreker, zodat ook jij een verdiepingsvraag kunt stellen en met de spreker in overleg kunt gaan. 
Bij online deelname achteraf is uiteraard ook toegang tot de evaluatie, accreditatietoets en handouts inbegrepen. Wil je een certificaat of accreditatiepunten behalen? Na het bekijken van de video's stuur je ons een e-mail om te laten weten dat je online deelname hebt afgerond, wij checken in de backoffice of je alle video's bekeken hebt en sturen je dan een link voor presentieregistratie. Op deze wijze kan je ook met online deelname achteraf een certificaat van deelname ontvangen en je accreditatiepunten behalen.

Deze vorm van congresdeelname achteraf is tot een jaar na congresuitvoering beschikbaar. Om deze reden staat de datum bij uw boeking ingesteld op 21 juni 2022. Een nieuwe datum voor het congres in 2022 moet nog gepland worden.

 

 

Inschrijven voor online deelname achteraf doet u heel gemakkelijk online via deze link.

 

* Het deelnametarief voor 'congresdeelname achteraf' is gelijk aan het deelnametarief voor deelnemers die zich voor 22 juni hebben ingeschreven voor congresdeelname.