Contact|

Babycongres


22 juni 2021 | Online congres

Infomarkt

De vierde editie van het Babycongres is een online congres waar geen informatiemarkt kan worden ingericht. Dit ontneemt organisaties en instellingen echter niet de mogelijheid om zich te kunnen presenteren.

Online en in onze vakbladen zijn er verschillende mogelijkheden voor publicatie.
De congrestas met congresmateriaal en aanvullende informatie is niet uit het congresconcept gehaald. De tas krijgen deelnemers (vooraf) thuisgestuurd en u kunt hier een bijsluiter voor aanleveren! Tijdens de pauzes is er ook online de mogelijkheid om uw product(en) of dienst bij deelnemers onder de aandacht te brengen. 

Heeft u vragen, of wilt u de mogelijkheden overleggen? Dat kan! Neem hiervoor contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.
 

De volgende organisaties stellen zich graag aan u voor:

Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor de professionals werkzaam in de GGZ, jeugdzorg, jeugdbescherming onderwijs en opvoedingsondersteuning. SWP werkt nauw samen met haar zusterorganisaties:
Logavak Opleidingsgroep, na- en bijscholing www.logavak.nl
Logacom BV, congressen, conferenties en seminars www.logacom.nl

Kijk voor meer informatie op www.swpbook.com
Difrax Academy. Jij wil toch ook het beste advies kunnen geven aan jonge ouders? Schrijf je daarom vandaag nog in bij de Difrax Academy. Dit is een interactief platform waar je producttrainingen kunt krijgen en waar tips en adviezen uitgewisseld worden door en voor professionals in de (pré/post)natale zorg.

Ga voor meer informatie naar: de Facebookpagina van Difrax.

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep