Contact|

Babycongres


8 september 2020 | Bussum

Infomarkt

Op het Babycongres wordt een informatiemarkt ingericht, waar verschillende organisaties en instellingen zich zullen presenteren. Tijdens de ontvangst, pauzes en de netwerkborrel hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in online inschrijfformulier op een aparte pagina.

Standhouders die zich reeds hebben aangemeld:

Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor de professionals werkzaam in de GGZ, jeugdzorg, jeugdbescherming onderwijs en opvoedingsondersteuning. SWP werkt nauw samen met haar zusterorganisaties:
Logavak Opleidingsgroep, na- en bijscholing www.logavak.nl
Logacom BV, congressen, conferenties en seminars www.logacom.nl

Kijk voor meer informatie op www.swpbook.com
Impact Training & Advies vertaalt kennis en ervaring naar praktische trainingen, workshops, coaching en advies op het gebied van pedagogiek.

Ga voor meer informatie naar: www.lmpacttrainingenadvies.nl
M.O.C. ’t Kabouterhuis is een behandel-, onderzoek- en expertisecentrum voor het Jonge Kind (0 -7 jaar) dat (extra) hulp nodig heeft. Deze hulp verleent ’t Kabouterhuis bij het gezin thuis, op het kinderdagverblijf, op school of op een van onze locaties.

Ga voor meer informatie naar: www.kabouterhuis.nl
Het leesbevorderingsprogramma BoekStart wil ouders met jonge kinderen laten genieten van boeken. BoekStart is het begin van een leven lang aandacht voor lezen. Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek doen de landelijke organisatie van BoekStart.

Ga voor meer informatie naar: www.boekstart.nl

KIKI Training & Coaching, Kwalitatief goede opvang is van onmisbaar belang voor het welbevinden en de ontwikkeling van baby’s en als professionele mede-opvoeder lever je een belangrijke bijdrage aan de opvoeding van een baby.

Ga voor meer informatie naar: www.kiki-s.nl 

Werkend Leren. Ruimte voor Baby’s Hoewel het verplicht is je bij te scholen, voelde de training voor het team als belangrijke toegevoegde waarde. "Dat komt door de manier van lesgeven van WerkendLeren", vertelt Sharon van den Hurk.”Je merkt dat de trainers begrijpen hoe het op de groep gaat. Ze weten heel goed de theorie te koppelen aan de dagelijkse praktijk.

Ga voor meer informatie naar: www.werkendleren.nl
Wesco is een online winkel gespecialiseerd in de verkoop van artikelen die nodig zijn voor de uitrusting van kinderdagverblijven, scholen, recreatie centra en andere organisaties of instanties gewijd aan kinderen van 0-12 jaar.

Ga voor meer informatie naar: www.wesco-eshop.nl
Wordt babyspecialist! Leer online over de verzorging en stimulering tijdens de eerste 1000 dagen van een kind. Ga aan de slag met de praktijkopdrachten en denk samen met collega’s na over hoe jullie de kwaliteit van de babyopvang kunnen verbeteren. Leren is leuk!

Ga voor meer informatie naar: www.e-schoolkinderopvang.nl
Davitamon heeft diverse en complete producten voor tijdens en na de zwangerschap en voor baby’s en kinderen. Met Davitamon kies je al sinds 1928 voor een betrouwbaar voedingssupplement van hoge kwaliteit.

Ga voor meer informatie naar: www.davitamon.nl
Met de erkende opleiding Babyspecialist in de kinderopvang’ bekwamen pedagogisch medewerkers zich in de benodigde kennis en vaardigheden, houding en gedrag voor de opvang van kinderen van 0 tot 1 jaar. Uiteraard met ruim aandacht voor de 6 interactievaardigheden!

Ga voor meer informatie naar: www.kinderopvangacademie.nl
KinderWijs TV is de nieuwste manier van leren en bewust worden voor professionals die met kinderen werken. Dit unieke online leerplatform biedt een online gepersonaliseerde bedrijfsschool om het individueel leren en teamleren te organiseren. Naast de 5 IKK-erkende online BabyWijs© modules zijn er nog tal van andere onderwerpen als Interactievaardigheden, welbevinden en betrokkenheid, rouwverwerking bij kinderen, ADHD…
Kom naar de stand op de Infomarkt voor meer informatie of kijk op www.kinderwijstv.nl
Pebblz Pebblz verzorgt trainingen, workshops en coaching binnen de kinderopvang. Wat maakt ons bijzonder? Alle trainers en coaches komen zelf uit de praktijk. Hierdoor kunnen wij de theorie goed koppelen aan de praktijk. Daarnaast vinden wij plezier, leuke werkvormen en praktische toepasbaarheid heel belangrijk binnen ons aanbod.
Ga voor meer informatie naar: www.pebblz.nl